filmkväll!

hejsan,

har haft en filmkväll med min älskling idag. Kollade på "Case 39", hyffsat bra film men inget jag skulle rekomendera. :) Vi käkade på BK och drog hem till mif efter.l :) Vill tacka alla roliga människor för igårkväll också! Pusspuss

Modevisning, shopping!

Nu är jag tillbaka efter en mycket bra modevisning med Annie och en stor shoppingrunda. Blev ca 3000kr fattigare, men det var det värt! Jag slänger upp allt på bloggen imorgon.

Det roliga var att mitt i alltihopa så kommer Idol Kevin och börjar sjunga, blev helt chockad och jätteglad, för hade ingen aning om att han skulle komma.. Så det var kul.  Men nu är det dags att sova, skola imorgon. :)


Datasalen

Hej,

Nu sitter jag i datasalen på skolan och letar efter inspiration. Vi ska sy maskinbroderi på syslöjden, tänkte ha en zebra eller något. Är tom på idéer! Men det är sista lektionen, och sen ska jag ner på stan och träffa J******* och sen shoppa lite. Ikväll är det modevisning med Annie, ska bli roligt! Uppdaterar när jag kommer hem sen! Och fortsätt läs min blogg, puss :)


Fråga stjärnorna om när

Hej,

Välkomna till min nya blogg! Här kommer ni att få läsa om mitt liv och min vardag, mina åsikter, skönhet och shopping. Enjoy! :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0