STALLET

Hejsan..
Kom nyss hem från stallet, har hjälpt Lovisa lite idag. Jag hann både klippa Julia, tvätta hennes mugg och rensa juverna. Det jag tycker är synd är att nästan alla hästarna har fått mugg nu, pga att det är ganska lerigt i hagen dem går i. Mugg uppkommer från en jordbakterie, och är därför väldigt smittsam. :(
Har även varit på US möte men det var väldigt dåligt med folk, trist!

Nu ska jag ladda upp inför imorgon, då ska vi performa Spice Girls, ett musikarbete som vi har jobbat med under ett par veckor. Jag ska vara "Scary Spice", dvs Melanie Brown.

Puss godnatt.En väldigt gammal bild på mig och Cherié.


Jag gillar olika, men....

Godmorgon,
Nu ska jag duscha och sedan åka till jobbet. Det är ett långt pass idag, så kommer inte kunna uppdatera förrän ikväll. Ha en trevlig dag, så bjuder jag på en låt så länge :)


Denna låten måste vara den bästa på länge, visst.. Har lyssnat lite väl många gånger kanske, men bra är den!

brunett

Tänkte bara lägga upp en bild på mig som brunett!

HISS/DISS?
Jag och söta Annie.

shopping shopping shopping

Hallå godingar!
Hoppas att allt är bra med er. Jag ber återigen om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men ska försöka att hålla mig till iallafall ett inlägg om dagen.

Igår så åkte jag till Jönköping med Melinda, vi stannade först i Skillingaryd(fråga mig inte varför) för att träffa några som vi kände. Sedan åkte vi vidare till Jönköping och shoppade på A6. Ska visa er det jag har köpt i ett senare inlägg idag. Är supernöjd med mina inköp!

Senare på kvällen så kollade jag på bio med finaste Hampus; Paranormal activity 2. Den har desvärre gett mig men för livet, ush.

Vi hörs i ett senare inlägg. PussFör er som har sett första filmen; Se andra också!

RSS 2.0