US möte

Hello lovers!

Nu har jag bakat äppelpaj och ska strax på US möte. Vilket betyder Ungdomssektionen. Det är Värnamobygdens ryttarförenings. Jag har varit hos doktorn idag också, fick något nässpray som skulle ta bort min bihåleinflammation!! Hoppas att det funkar.

Nu sticker jag!
PUSS


i hate goodbyes..

Hej..
Idag har det varit en tuff dag. Det var Emmas sista dag, hon flyttar tillbaka till Australien imorgon.. :( Vi kommer att sakna henne jättemycket! 3år har vi gått tillsammans, tre roliga underbara år. Hoppas att du får det världsbäst på andra sidan jorden Emma! Hoppas att vi ses snart igen.

Jag älskar dig.♥Godnatt..

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, är supertrött!

Btw.. Jag fick Lee idag ^^ Och det gick jättebra, är hur nöjd som helst! Det kändes verkligen som om jag "Red" för första gången på länge.. Fick henne alldeles mjuk och fin.
En bild från sköna gröna sjöstjärnan 2009. Jag på Bombibitt. Godnatt. ♥

stressdag

Guten Tag!
Idag får det bara bli ett snabbt inlägg, har massa plugg. Hade matteprov idag, som i förövrigt gick helt OK! Ska rida ikväll också, Hoppas att jag får Julia!

Ha det bra. ♥
 En bild Ebba har redigerat på mig.. Jag har bruna ögon, men funderar starkt på att beställa linser i denna isblå färg!

Parlamentet

Äntligen!
Ikväll är det dags för Parlamentet igen, älskar verkligen det programmet! 20.30 börjar det på 4:an. Då sitter jag i soffan med en kopp the och i myskläder.

Ha en fin kväll läsare!


BLOGLOVIN

Nu har jag skaffat Blogglovin' Så nu kan ni gärna följa mig! puss


ögoninflammation!

Yes, rubriken säger det mesta. Igår så hade jag "bara" ögoninflammation i ena ögat, men nu efter natten så har jag fått det i båda! Åh vad bra det känns.. Inte.

Jag tröstar mig med att klicka hem lite saker från bland annat:

Item
Asos
Ellos
Skonamig.

Jag dör lite varenda gång jag tittar på deras varor..En outfit från i somras. Shortsen är faktiskt mammas gamla, de är över 15år!

i'm back on track

Hello,

finally i'm back! Idag har jag haft simskola, baddaren! Så söta barn. Direkt efter det åkte jag till Donken och jobbade till kl 15. Nu sitter jag hemma och ska strax cykla vidare till stallet, för vi stallvärdar ska ha en stallvärdskväll.

Nog om det.
Hur sugen blir man ine på att shoppa när man ser alla snygga höstplagg som har kommit in i butikerna? Det kliar något oerhört i fingrarna.

Dessa plagg är från Modekungen. Mycket mycket mer finns att hitta på deras hemsida! Det är värt det. Ha en fin kväll kära läsare. ♥ Hur jäkla grymma är inte de här skorna?????!sjuk

Hej fina läsare!

Som ni kanske förstår så är jag sjuk. Notera att jag har varit det i snart 3 veckor. Äckliga höst-förkylning! Så idag har bara blivit en hemmadag, har kollat på tv hela dagen och gjort mina läxor..

Ikväll bokar jag eventuellt min språkresa till Malta. Exciting!

Men nu ska jag hoppa in i duschen!

Kram ♥

RSS 2.0